DAILY SUSHI DIEMEN

DAILY SUSHI DIEMEN The best sushi in town!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2095 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Daily Sushi Diemen. Meer weten? Ontdek meer

25 jun 2022 om 20:44 Ging wel, de eend was soms wat taai. Smaak wel heel goed.
23 jun 2022 om 22:04 Zoals gewoonlijk snel bezorgd! MAAR: de kwaliteit van het eten is erg gedaald. De vis (voornamelijk de tonijn) oogt en smaakt niet vers. Wij hebben uren later beiden last van buikpijn. Toeval? Denk het niet.
20 jun 2022 om 19:40 Duurde iets langer dan beloofd, maar vond het niet zo erg. Sushi zelf was wel oké. Heb wel eens beter gegeten. Wel netjes verpakt.
25 mei 2022 om 19:05 Er stond dat de bezorgtijd 30 tot 55 minuten was. Het heeft uiteindelijk 1,5 uur geduurd. Dit vind ik echt bizar, zeker op een maandagavond. Helaas vond ik de sushi ook niet heel geweldig.
20 mei 2022 om 20:44 Doorgaans ben ik super tevreden over de sushi en bestel wel regelmatig maar ik ga niet meer op vrijdagavond bestellen. Rijst is hard, droog en oud. Proef wasabi in sommige sushi dat hoort ook niet. Bijna 120 minuten wachten app zei 90!
19 mei 2022 om 20:06 Eten smaakte lekker vers en voor de hoeveelheid redelijk snel bezorgd
7 mei 2022 om 12:06 Food was great but delivery person was really rude. Hope to get a different one next time. I order from these guys often and usually don't have an issue.
6 mei 2022 om 19:31 Heerlijk verse sushi erg lekker en snel bezorgd.
30 apr 2022 om 20:02 Snel bezorgd, binen de aangegeven tijd. Eten was weer heerlijk, zoals gewoonlijk.
27 apr 2022 om 22:20 Altijd top
26 apr 2022 om 19:27 Sushi was helemaal uit elkaar en de bezorger stond eerst 10 minuten luid voor de deur te bellen.
24 apr 2022 om 14:09 Ik bestel hier vaker maar dit keer was het ronduit teleurstellend. De bezorger was niet vriendelijk en chagrijnig; ook de laatste keer dat ik fooi geef. De tonijn sloeg later in de nacht wit uit (bedorven?)